Dynamisk web- og marketingprofilOnline kommunikation, digital marketing, web- og multimediedesign: 
Kommunikation og formidling på internet og intranet i en global organisation. Ansvarlig for design, kommunikation og strategi på forskellige CMS systemer f.eks. Microsoft SharePoint Intra- og Internet samt WordPress hjemmesider. God formidler af marketing relaterede budskaber i f.eks. newsletters. Stærke IT kompetencer.

Marketing projektledelse og styring: 
Operationel ledelse og styring af teams samt koordinering af global, grafisk produktion af emballage, etiketter og marketing materialer i forbindelse med support af stærke, internationale brands (B2B/B2C/FMCG).
Stor erfaring med samarbejde på tværs af en global organisation.


Facilitering og mødeledelse
Facilitering af erfagrupper indenfor SharePoint, Web, Intranet, Markedsføring på nettet og Sitecore. Mødekoordinering, referatskrivning og fotografering. Artikelskrivning på community og sociale medier. Fastholdelse og samarbejde med eksisterende kunder og netværk samt udvidelse af bestående kundeportefølje via opsøgende salg og service.

Teknisk indkøbserfaring
Indkøb, implementering og opdatering af digitale systemer til kunde- og leverandørsupport, f.eks. billeddatabaser. Fortrolig med forhandling med reklame- og webbureauer samt trykkerier.

Personlige kompetencer
- Initiativrig. Tænker ud af ”boksen”
- Nysgerrig. På forkant med ny viden indenfor interesseområder
- God til at knytte menneskelige og sociale relationer
- Overblik
- Detailorienteret
- Kreativ